fredag 27. desember 2013

Tredjedag jul - sløvedag

Desember måned er en trivelig måned med juleforberedelser, sammenkomster og planlegging, men i år ble det helt annerledes. Ikke skjønner jeg hva som skjedde, men her ble ikke mange juleforberedelser gjort. Startet da så bra! Skylder på nytt hus og at det tar tid og bo seg inn - bilder på veggene kom ikke opp før kvelden før lille julaften - flyttet inn i august.

Nå er jula behørig feiret i hvert fall! Familieselskap fire dager til ende - godt med en dag å sløve på nå. Strikketøyet har vært framme i dag og jeg har vært ganske så effektiv. Strikker en lekker jakke ( teststrikk for Linda Marveng), Tyroler Jacket, og den skulle vært ferdig før nyttår. Nå ser det ut til at designeren har forlenget fristen for dokumentasjon til den 10. Januar, og da rekker jeg det godt uten stress :)


Jeg fikk et leng ønsket ønske oppfylt, da jeg julekvelden kunne pakke opp et speilreflekskamera. Det kommer til å bli krevende, men artig og utfordrende å lære og bruke. Har ikke kommet meg ut med det ennå, men testet litt makro-funksjon her hjemme. Det er heldigvis en aktiv gruppe hobbyfotografer i bygda og jeg tror jeg må gå kurs der etter hvert. De har utstillinger, kurs og månedstreff hvor de viser fram og lærer av hverandre - inspirerende!

Se opp for mange rare bilder og motiv her i bloggen - de kommer!

Ønsker alle som på et aller annet visplutselig dumper inn her, en fortsatt riktig god jul!

4 kommentarer:

 1. Hei Marit! Så koseleg blogg! Du må høyre/sjå på podcasten til Daisy, det er ei overrasking til deg der!!
  Kari på Tingvoll

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset, Kari! Podcasten til Daisy har jeg ikke hørt de siste episodene av, men nå ble det tid og påskudd :)

   Slett
  2. Da er det pakke klar til Marit også. Give away var skikkelig gøy :D Det å flytte/flytte inn rett før jul, tærer litt på julestemningen, har jeg erfart. Men det blir jo bra etterhvert :)
   Det blir spennede å se hva du får til med reflekskamera. Selv har jeg så lite tålmodighet, at jeg holder meg mobilbilder... dessverre. det er kanskje noe jeg kan bli bedre på i2014: Ta bilder med ordentlig camera :D
   JEg tar med pakken din på spinnetreffet :D

   Slett
 2. Tusen takk for en kjempekoselig kommentar på bloggen min! Skal si du har mye fint her - og mest av alt er jeg kjempeimponert over den lekre adventsløperen du har vevet! Gleder meg til å følge med deg inn i det nye året!
  Hilsen Nina

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer eller en liten hilsen!