mandag 5. oktober 2015

Shetland Wool Week - siste dag

Nå er kofferten pakket og siste dagen av oppholdet på Shetland over. Shetland Wool Week har vært helt fantastisk, og opplevelsene og minnene vil komme i bloggen litt om litt. Mye fordi bildene ligger på kameraet, og jeg ikke får overført de - delvis også fordi ting må fordøyes litt først. Det har skjedd så mye!

I dag, søndag 5. oktober, var avslutingsdag. Det ble ingen deltagelse på noen av arrangementene for oss p.g.a. avstander og mangel på kollektivtransport. ( ikke ulikt distriktsnorge)

Mangel på noe å gjøre har det ikke vært. Vi har gått en tur og sett litt kyst, besøkt Shetland museum og besøkt et galleri med kunsthandtverk. Det frister virkelig med et gjenbesøk her i Lerwick, men også for å se enda mer av Shetland.

I morgen tidlig (klokka 09.00) går bussen til flyplassen, og hele dagen vil gå med til reising. Selv om distansen mellom Shetland og Norge er forholdsvis kort, blir reisetiden lang. Shetland - Aberdeen - Stavanger - Trondheim - Løkken. Håper å være hjemme før 5. har blitt til 6., men det er bare så vidt. 😊

Her er et knippe bilder fra mobilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad for kommentarer eller en liten hilsen!