torsdag 5. november 2015

Damejakka Loppa er ferdig - endelig!

Å strikke siste del av denne satt virkelig langt inne, men nå er det gjort. 
Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har ventet så lenge... Jeg liker denne så godt!

Damejakka Loppa er designet av Ann Myhre. Jeg har strikket flere av hennes design og hun har lettforståelige og artige mønstre. Denne jakken startet jeg med i august i fjor, men med så mye annet som også var spennende på pinnene, ble denne lagt til side når ermene skulle strikkes.
Hvorfor er det mye artigere å strikke bole enn ermer?

På Fortunas strikkehelg møtte jeg designeren Ingvild Freland igjen - sist vi møttes hadde jeg nettopp startet på Loppa - vi snakket om påbegynte prosjekter og dermed var jeg utfordret til å strikke ferdig... Dessuten kommer Ingvild Freland med et koftemønster snart - en egen Fortunakofte - og jeg må strikke fri noen strikkepinner :) Det blir aldri nok kofter!

Favorittgarnet mitt er Ask fra Hifa og pinner 2,5 - 3 mm. Det passer godt til dette mønsteret og det er veldig mange farger å velge i. Mitt valg av høstfarger er ikke uvanlig, men den lyse lavendelfargen er ikke et naturlig valg for meg. Heldigvis hørte jeg på Ellen og tok den med! Den passer så bra sammen med de andre fargene og setter litt spiss på hele jakken synes jeg - veldig fornøyd!

3 kommentarer:

Jeg blir veldig glad for kommentarer eller en liten hilsen!