søndag 13. mars 2022

Ønsker meg vår

I dag ble søndagsturen biltur. Oftest benyttes søndagene til tur ut i nærområdet, men i dag følte vi for å føle på vår. ønsket se noe annet, noe annet enn snøhauger og is...


Turen gikk til Hitra, og vi har sett på sommerhus vi skal leie, hyttetomter (ja, ikke vi, vi har hytte), kjente plasser og nye veier. Vi har gått på hauan, tantes ord for knausene og haugene som utgjør naturen/terrenget langs kysten, og vi har nytt vår og følelsen av sol i ansiktet! Så godt å se at det finnes en vår i sikte, selv om det er mye snø her i innlandet enda.

Er ikke dette det vakreste synet når snøen nettopp har forsvunnet? Hestehov, Leirfivel, Lerskrepp - mange navn på denne varsleren om vår. 


Flott utsikt, inne i en liten fjord. 

Denne fine gjengen passerte vi nordvest på Hitra. Sjekk den flotte brune med horn! Det var en hel rekke med dyr, og noen av de stilte seg pent opp for fotografen.  Bildet er tatt ut gjennom bilvinduet.


Heldig er vi, som har hatt en trivelig dag med tre generasjoner sammen. 

Hjemme igjen kunne vi konstatere at det er en stund til hestehoven blomstrer og det er fortsatt for tidlig å starte så tomat og agurk for utplanting i drivhuset.

Ja, og bålpanna stikker så vidt ut av snøhaugen, men der er det lagt opp litt ekstra snø nå veien brøytes. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad for kommentarer eller en liten hilsen!